SENASTE PYSSLET

Har varit lite pysslig den senaste tiden vad gäller inredning! Var iväg i lördags med Carro till Örebro. Vi var på Erikshjälpen och Bra & Begagnat. Köpte med mig en gammal mjölkkanna i zink och fyra "tråd" ljuslyktor som dessvärre var rosa. Men med lite svart sprayfärg blev dom snygga!

Har också börjat knåpa på en adventsljusstake, så här en månad innan advent. Resultat får ni se när den tänds, men den består av blockljus, en bricka, glasburkar och lite sammetsband.

Har också en cool grej på gång, men har inte gjort klart det än så ni får vänta och se ;-)

DÅLIG

Gud vad jag blivit dålig på att blogga! Jag lyckas vara aktiv i två-tre dagar åt gången, sen glöms det bort. Mycket beror på att jag sitter mycket mindre vid datorn nu och mycket mer vid mobilen. Jag gillar inte egentligen att blogga från mobilen. Det blir inte lika snyggt på något sätt. Nu har ju i och för sig blogg.se-appen blivit bättre än förut. Så vill man kan man söka upp mig på instagram "@malinasky", där är jag mer aktiv än här!

Annars då? Vad har hänt sen sist? Jag har jobbat och jobbat. På min fritid har jag ägnat mycket tid till mitt extrajobb som återförsäljare för Forever, vilket är jättekul och det har gått väldigt bra!

Den här veckan har jag varit ledig. Har kompledigt för att jag jobbar vissa kvällar och helger. Inte helt fel! Så jag har pysslat mycket hemma. Är inne i en inredningsperiod. Har massa roliga idéer! Får slänga upp lite bilder här. Ni som har mig på Facebook och instagram får se allt många gånger, men ni får stå ut helt enkelt ;-)

Det får räcka för nu! Ska försöka återkomma här snart :-)
HANGING ON THE WALL

Det var väldigt längesen jag köpte inredningsprylar. Men efter att
ha pratat igår om inredning, att pyssla, åka på second hand osv,
så blev jag sugen på något nytt hemma. Så jag passade på nu
när Members.com har en kampanj på väggdekorationer/tavlor
med olika fotomotiv. Köpte denna snygga med de klassiska
taxibilarna i New York. Tänkte den skulle pryda den tomma
väggen vi har ovanför vår soffa. Kan bli snyggt!
 
 

PICK OF THE DAY

 
Hur fin? Topshop, 875:-

HÖSTSPECIAL: KJOLAR

 
 
Man brukar vara en kjolmänniska eller inte, eller hur? Jag är dessvärre inte
en kjolmänniska och har kjol väldigt sällan, även om jag tycker det är snyggt!
Men en kjolmodell jag suktat efter ett tag är en maxikjol med hög slits. Hur snyggt?
Perfekt till fest, och till vardags klär man ner den med några snygga strumpbyxor/tights
under, som syns i slitsen.
 
Den höga slitsen var populär redan förra säsongen,
men hänger kvar även i höst och vinter. Vill du inte ha en maxikjol med slits
upp till höften, så satsa på en kortare, a-formad kjol. Dessa två modeller
är hetast för säsongen!

BABYDOLL DRESS

Vilken söt klänning från Vero Moda! Det blommiga må kännas lite somrigt, men tycker ändå de mörka färgerna gör att den passar bra till hösten! 306 kr hos Asos!

MICHAEL KORS @ NELLY

För den som missat finns numera väldigt mycket från Michael Kors hos Nelly! De har tidigare haft kläder därifrån, men nu har de även skor, väskor och plånböcker.

Jag älskar Michael Kors produkter, så stilrent och snyggt! Men jag måste säga att jag tröttnat på dem rejält, trots att jag bara äger en tröja därifrån. Varannan tjej jag ser på stan äger ju en väska därifrån. Hur kul är det?

Jag var helt säker på att jag ska köpa en Michael Kors väska när jag åker till New York. Men jag tror jag struntar i det och satsar på någon annan, som t.ex. en Marc Jacobs. Men vill fortfarande ha en MK klocka!FAUX SHEARLING COAT

Mysig jacka från Mango, 499 kr!

RSS 2.0